kreme i ulja

Kreme su isključivo na bazi ljekovitog bilja koje sama uzgajam, te se macerira u domaćem maslinovom ulju, a manji dio bilja u bademovom ulju, i na kraju se pretvaraju u kruto stanje pomoću nerafiniranog pčelinjeg voska kojeg nabavljam od poznatog pčelara čije pčele su smještene u podnožju planine i rajski čiste prirode.

Kreme imaju prirodan miris bilja iz kojeg nastaju.

NE DODAJEM ETERIČNA ULJA za poboljšanje mirisa, jer ona mogu izazvati reakcije na koži.

Sve kreme su jako izdašne, te ih je potrebno nanositi u maloj količini, a zbog svoje izdašnosti njima se mogu raditi i masaže, bez jako masnih tragova poslije masaže.

Kreme nisu samo namijenjene koži lica nego cijelom tijelu, a nemaju ograničenja ni u dobnoj granici. Isto tako nisu samo namijenjene njezi kože, nego imaju i ljekovita svojstva koja pomažu u ozdravljenju, ili bar olakšavanju tegoba koje nas muče.

Osim krema u ponudi su i fitoterapijska ulja (macerati ulja), tinkture i masti.

Sve navedene proizvode potrebno je držati na hladnom i tamnom mjestu, ali ne u hladnjaku, osim gdje je to posebno naznačeno.

Osim dolje navedenih krema radim i kreme prema posebnim potrebama za određene probleme kože, a za takav proizvod možete me kontaktirati osobno da bih se detaljno upoznala sa Vašim teškoćama i otkrila uzrok Vašeg problema.

Dragi Bog nam je za svaku bolest dao bar jednu biljčicu za izlječenje, samo je na nama da prihvatimo taj put ozdravljenja. Mnogi ne vjeruju u moć ljekovitog bilja i nas koji na takav prirodan način pokušavamo pomoći ljudima u njihovim tegobama, ali ne uzimam za grijeh nikome tko ne vjeruje u bilje, nego samo u klasične lijekove farmacijskih giganta, jer nažalost desetljećima nas uvjeravaju da je nezdravo zdravo, i prodaju nam "otrove" pod lijek, a ako se sjetimo naših djedova i baka i razmislimo malo o njihovoj prehrani i liječenju onda nam ipak neke teze više nemaju jako uporište. Ja sam na svojem vlastitom primjeru, a i primjeru ljudi koji su koristili moje proizvode, potvrdila da to što radim je ispravan put, i da ne smijem odustati jer neke tegobe se mogu riješiti čak i bez operacijskih zahvata, a ako smo u bilo kakvoj mogućnosti nekome pomoći, onda bi bio grijeh ne pomoći, jer nikad ne znamo kad bi nama mogla zatrebati pomoć! Isto tako moram napomenuti da nisam čarobnjak, i da ne mogu sve riješiti, ali neke probleme rješavam bez muke uz bilje iz Božje ljekarne, samo je potrebno držati se uputa koje se daju.

Želim Vam da isprobate bar jedan proizvod i uvjerite se u kvalitetu svega što radim, a koža će vam to odmah pokazati...

Kreme i masti su u pakiranju od:

  • 30 ml = 25,00 kuna
  • 50 ml = 35,00 kuna
  • 10 0ml = 55,00 kuna

Tinkture i fitoterapijska ulja (macerati ulja) su u pakiranju od:

  • 10 ml = 15,00 kuna
  • 50 ml = 35,00 kuna
  • 100 ml = 55,00 kuna